Vedete din Romania

#donatie #pictorial #mihai bendeac

Bendeac se dezbraca pentru a ajuta nevoiasii

Mihai Bendeac s-a hotarat sa nu mai apara in presa pana in iunie 2010 cand isi va face aparitia in...slipi. Vedeta va face o sedinta foto doar in chiloti prin care va sustine o campanie umanitara .

Din cauza unor probleme de supraexpunere, Bendeac s-a decis sa nu mai dea niciun interviu pana in 2010, sa nu mai participe la nicio emisiune de monden pana atunci, sa nu mai dea nicio explicatie despre viata sa personala si nici sa mai ia parte la vreun eveniment monden . In iunie anul viitor insa, Bendeac va reveni in atentia reflectoarelor si nu asa orisicum, ci in chiloti.

Acesta va sustine o sedinta foto pentru o revista si va dona banii unei familii de nevoiasi sau unor copii defavorizati . Pana atunci insa, Bendeac vrea sa aiba mai multa grija de corpului lui.  

"Am tot amanat mersul la sala. Regim am mai tinut cand si cand, dar la sala, recunosc, nu am mers. Si asta de tampit. Pentru ca am 27 de ani si, la un moment dat, n-o sa mai am energia si vitalitatea naturale... In iunie 2010, ma angajez sa fac o sedinta foto in... slipi", a mentinonat Mihai Bendeac pe blogul sau personal.

Iar, in ceea ce priveste perechea de slipi pe care o va purta, Mihai a mai mentionat pe pagina sa de web ca se asteapta sa primeasca o oferta de la Catalin Botezatu. Daca designerul vestimentar va face o donatie pentru un ajutor social , el se angajeaza sa poarte chilotii marca Botezatu.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare