Vedete din Romania

#barack obama #beyonce #playback #investire

Beyonce a facut playback la ceremonia de investire a lui Obama

Beyonce a avut onoarea de a interpreta imnul national al Americii la ceremonia de investire a presedintelui Barack Obama, care a depus pentru a doua oara juramantul de reprezentare a poporului american pe data de 21 ianuarie a.c. Reprezentatia cantaretei Beyonce a starnit controverse, artista fiind acuzata ca ar fi facut playback.

Acompaniata de orchestra marina americana, Beyonce a cantat imnul national fara cusur la ceremonie. Cei prezenti la investitura lui Barack Obama sustin ca spectacolul a fost inregistrat in prealabil, Beyonce doar mimand imnul, iar orchestra manevrand "de forma" instrumentele. Pana si reprezentantii presei, care au stat foarte aproape de Beyonce, confirma faptul ca artista a facut playback.

Un membru al orchestrei a declarat ca instrumentele s-au auzit live, dar ca vocea lui Beyonce a fost, de fapt, inregistrata:

"Toata muzica pentru ceremoniile inaugurale este inregistrata inainte ca masura de precautie, insa orchestra marinei a cantat live la eveniment. Intr-adevar, am fost anuntati in ultimul moment ca Beyonce doreste sa foloseasca o inregistrare".

Cantareata nu a comentat momentan cele intamplate, ceea ce ii face pe fanii sai sa creada ca acuzatiile sunt reale, scrie aceshowbiz.com.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare