Vedete din Romania

#dihor #caine #bianca dragusanu #catalin botezatu

Bianca a ramas fara catelusa, iar Bote i-a promis dihor

Bianca Dragusanu, iubita lui Catalin Botezatu, sufera dupa disparitia catelusei ei Jolie, un Yorkshire Terrier , in varsta de un an.

Catelusa a disparut din scara blocului, iar Bianca a promis o recompensa de 1000 de euro celui care ii va returna animalul de companie.

"Eu cred ca totusi cineva din bloc mi-a luat-o si sper sa o gasesc. Daca nu, Bote mi-a zis ca-mi va lua si mie cadou un dihor ", a declarat blonda pentru Libertatea.

Iubita lui Bote nu crede ca un dihor ar putea umple golul lasat de Jolie, mai ales ca nu se intelege foarte bine cu animalul creatorului de moda: "Nu sunt innebunita dupa dihorul lui. Cand ma enerveaza ii mai rup cate o mustata".

Bianca nu a putut fi alaturi de iubitul ei joi, de ziua lui de nastere, dar i-a pregatit un cadou surpriza. Blonda nu are nici o urma de gelozie , chiar daca designerul calatoreste mult si este inconjurat tot timpul de femei frumoase .

"Nu am de ce sa fiu geloasa. Am incredere in iubitul meu si el in mine. Il iubesc si ma iubeste, e simplu. Catalin e un barbat dorit de multe femei, dar ma mandresc cu asta", a explicat Bianca.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului