Vedete din Romania

#bianca dragusanu #adrian cristea #revelion

Bianca Dragusanu a petrecut Revelionul cu Adrian Cristea, dar nu l-a iertat

Bianca Dragusanu a petrecut Revelionul alaturi de iubitul ei, Adrian Cristea , dar nu l-a iertat inca pentru cearta de Craciun, in urma careia a plecat furioasa de la Iasi.

Dupa ce Bianca Dragusanu s-a certat cu Cristea deoarece fotbalistul voia sa petreaca in oras in fiecare seara, fotbalistul a urmat-o pe asistenta lui Capatos la Deva, unde cei doi au petrecut Revelionul impreuna.

"Sunt si cu Adi aici. Nu a fost chiar o surpriza, stiam ca va veni dupa mine. Dar mai are pana sa ma impace", a declarat vedeta, pentru Click.ro.

Chiar daca Bianca, Cristea si prietenii lor au inchiriat cateva camere la o cabana din statiunea Straja, iubita fotbalistului a petrecut mai mult timp alaturi de parinti, la Petrosani.

Bianca Dragusanu si Adrian Cristea vor mai petrece in Ardeal cateva zile deoarece, in curand, Cristea se va muta la Universitatea Cluj si cei doi indragostiti se vor vedea mai rar.

"Stiam ca isi doreste sa plece. Vom vedea ce va fi, cert este ca voi face naveta ca sa ne intalnim", a declarat Bianca atunci cand a aflat de transferul iubitului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului