Vedete din Romania

#bianca dragusanu insarcinata #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, clipe de cosmar. Are probleme cu sarcina!

Bianca Dragusanu este insarcinata in 6 luni. Vedeta a ascuns sarcina pana in urma cu doua saptamani. 

Iubita lui Victor Slav a avut mari probleme cu sarcina inca de la inceput si era in pericol sa piarda bebelusul. Acum, in trimestrul al doilea, cand pericolul a trecut, Bianca a inceput sa aiba cosmaruri si are atacuri de panica. 

“Dragusanca nu a recunoscut, initial, ca este gravida, pentru ca i-a fost frica sa nu piarda copilul in primele luni de sarcina. Ea are o tromboflebita pacatoasa, care ii putea provoca un avort sportan si, pana nu a fost sigura ca totul este in regula, nu a spus nimic. Lucrurile insa s-au derulat normal cu copilul si ea s-a mai linistit. Pana de curand, cand, aproape in fiecare seara, sufera cate un atac de panica! E ingrozitor. Nu poate sa doarma si, daca reuseste sa atipeasca o ora, se trezeste tremurand si ii este frica sa nu se intample ceva cu bebelusul. Are grija sa stea doar intr-o pozitie si o prinde dimineata fara sa se odihneasca”, au dezvaluit prietenele vedetei pentru WOWbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului