Vedete din Romania

#bianca dragusanu #dieta bianca dragusanu #silueta bianca dragusanu

Bianca Dragusanu exagereaza cu dietele

Iubita fotbalistului Adrian Cristea, Bianca Dragusanu tine un regim draconic de cativa ani buni si, dupa cum insasi declara, se supune infometarii.

Roscata recunoaste ca de cele mai multe ori, nu mananca decat o singura masa pe zi, iar in situatiile in care consuma mancaruri cu multe calorii, a doua zi tine un fel de post negru.

Invitata la emisiunea CanCan TV, de la Kanal D, Bianca Dragusanu a recunoscut ca pentru ea principiul celor trei mese pe zi este un moft, care se plateste scump.

"Azi am mancat capsuni pe la ora 16. Atat! Atunci cand am trei mese pe zi bat Clujul la picior, pe jos. De 1 Mai am avut pofta de mici, dar am rabdat ca un caine flamand", a declarat fosta asistenta de la "Un show pacatos".

Totusi, o saptamana mai tarziu, Bianca sustine ca si-a calcat pe principii si a mancat trei mici, insa a doua zi nu a mai pus gura pe mancare.

Modelul si-a explicat alegerea prin faptul ca este convinsa ca numai in aceste fel poate sa isi mentina standardele de frumusete, mai ales ca in adolescenta era o fata plinuta: "Am slabit 38 de kilograme mancand un mar pe zi si faceam sport in exces...La mine e simplu, daca mananc ma ingras, daca mananc mai putin slabesc".

Sursa foto : crysenium.wordpress.com
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare