Vedete din Romania

#showbiz #bianca dragusanu #vedete intern # apartament bianca dragusanu # bianca dragusanu victor slav

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul de lux. Cat costa si unde se afla

Bianca Dragusanu isi vinde apartamentul de lux aflat intr-unul dintre cele mai pretentioase complexuri rezidentiale din Capitala. 

Apartamentul cu doua camere al Biancai Dragusanu se afla in Complexul Emerald, din cartierul Lacul Tei din Bucuresti. Aici locuiesc mai multe vedete autohtone, fiind un cartier discret si foarte bine pazit. Roscata vinde apartamentul partial mobilat cu 140.000 de euro, bani in care este inclus si un loc de parcare. Pretul este unul peste nivelul zonei avand in vedere preturile unor apartamente similare: intre 115.000 si 135.000 de euro pentru un apartament complet mobilat.

Apartamentul are in jur de 70 de metri patrati si finisaje de exceptie. In plus, se bucura de o vedere speciala pentru Bucuresti. Cam asa arata apartamentele din Complexul Emerald: 

  

  

Bianca ar vrea sa vanda apartamentul in care s-a iubit cu Victor Slav pentru a-si cumpara o casa, in cartierul Pipera. Pretul proprietatii pe care ar fi pus ochii este insa destul de piperat: peste 200.000 de euro, asa ca roscata ar mai avea de completat o suma frumusica. Ea spune insa ca are nevoie de mult mai mult spatiu deoarece dressingul ei se mareste pe zi ce trece, investind destul de mult in imaginea ei.

"Imi doresc o casa mare, cu un dressing spatios, in care sa imi incapa si colectia de pantofi. Investesc foarte mult in haine si in accesorii, am o obsesie pentru cateva branduri, asa ca am nevoie de mai mult loc", a declarat Bianca pentru Click!  

CITESTE SI: Dieta de recomandata de juratul MasterChef, Patrizia Paglieri

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului