Vedete din Romania

#adrian cristea #dan capatos #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu: "Nu stiu de ce oamenii se grabesc sa ma judece. Sunt un om vulcanic"

Bianca Dragusanu si-a cerut scuze pentru insultele adresate fostului sau iubit, Adrian Cristea . Asistena lui Dan Capatos spune ca inregistrarea in care il injura continuu pe Cristea a fost facuta la nervi.

"Nici nu stiu ce explicatii sa dau. Tu cum ai explica daca cineva te-ar filma la nervi?", a declarat Bianca la " Un Show Pacatos ". Asistenta a incercat sa explice ca torentele de injuraturi adresate lui Adrian Cristea in inregistrarea video publicata de Cancan .ro au fost pur si simplu reactia ei normala "la nervi".

"Nu mai pot, m-a DIS-PE-RAT cu telefoanele! Imi vine sa-l sparg. 40 de mesaje, din 10 in 10 minute, 30 de telefoane. De trei zile nu-i raspund. Pe tine te-a sunat de 30 de ori, pe Tina de 20 si ceva de ori, pe Monica de 20 de ori, pe Sebi de 10 ori. Ma ia capu', nu mai pot. Normal ca am telefon secret, ce sa stie lache, maimutoiul asta, ce numere de telefon am eu?

Imi schimb numarul de telefon, ca sa nu ma mai sune. Du-te dracu', fi-r-ai al dracu' sa fii. Prostul dracului, disperatule! Vezi, indiferenta ii omoara si pe oamenii prosti", spune Bianca in inregistrare, inainte sa izbucneasca in ras.

Asistena lui Dan Capatos crede ca oamenii nu ar trebui sa se grabeasca sa o judece, ci dimpotriva, sa-i inteleaga temperamentul vulcanic.

"Nu stiu de ce oamenii se grabesc sa ma judece. Sunt un om vulcanic, daca imi vine sa rad, rad, daca imi vine sa plang, plang, daca sunt nervoasa, injur. Astea sunt trairile mele, asa sunt eu. Imi pare rau de afirmatiile astea. Imi cer scuze fata de el pentru ca probabil am exagerat, mai ales ca mi-a fost alaturi in momentele in care eram singura. Bineinteles ca imi pare rau de reactiile pe care le am, necontrolate", a mai Bianca, la "Un show pacatos".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare