Vedete din Romania

#bianca dragusanu copii #bianca dragusanu insarcinata #bianca dragusanu

Bianca Dragusanu, prima declaratie despre a doua sarcina

Bianca Dragusanu a devenit mamica pentru prima oara in urma cu un an. Vedeta a adus pe lume o fetita, pe care a botezat-o Sofia Natalia.

De cand a devenit mama, Bianca s-a schimbat radical, iar ipostaza de mama i se potriveste perfect. Cu toate acestea, vedeta spune ca nu isi mai doreste un al doilea copil.

"Cea mai mare dorinta a mea este sa fiu fericita mereu! Si nu, nu-mi mai doresc un al doilea copil", a spus Bianca Dragusanu in cadrul unei emisiuni TV.

De asemenea, in cadrul emisiunii pe care o modereaza, Bianca a mai facut cateva dezvaluiri interesante despre cat de mult s-a schimbat.

"Si azi am ochii rosii! Stiu, nu ma mai certati! Am dormit doar patru ore! Daca acum cativa ani ieseam foarte mult, acum sunt nedormita din alte motive: prioritatile se schimba, ce sa faci?!

Acum cativa ani imi doream sa fiu cat mai cunoscuta, sa fiu cat mai aproape de perfectiune, sa am, sa fac. Acum sunt multe zile in care imi doresc sa pot sa ies la mall nemachiata, fara ca paparazzii sa imi faca vreo poza si sa ma comenteze lumea. Sau sa ma pot plimba cu fiica-mea prin parc cu un mot in varful capului. Viata mea de acum nu are nicio legatura cu ce proiectam eu acum cativa ani.

Doamne fereste! Nu ma plang de nimic! Doar vreau sa ii multumesc lui D-zeu pentru tot ce am si pentru tot ce sunt" , a marturisit Bianca.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare