Vedete din Romania

#bianca dragusanu #victor slav #scandal #cearta #copil

Bianca Dragusanu si Victor Slav au ajuns la cutite. Intre cei doi a izbucnit un scandal urias

Bianca Dragusanu si Victor Slav nu se mai inteleg deloc. Desi dupa ce s-au despartit au fost mereu preocupati de linistea si educatia fiicei lor, acum se pare ca blodina nu mai este multumita deloc de comportamentul fostului sau sot fata de Sofia.

 

Bianca ii aduce numai reprosuri lui Victor si spune ca nu isi mai petrece timp cu fiica lor si nici nu o ia in vacante, mai ales de cand acesta are o noua iubita.

Se pare ca Bianca Dragusanu nu a mai putut suporta si a inceput sa ii reproseze fostului sot ca nu petrece destul timp cu micuta lor, Sofia, ba chiar ca nu o ajuta financiar.

„Bianca ii reproseaza lui Victor ca pleaca in vacanta cu iubita lui si cu Sofia deloc. Ii reproseaza si ca petrece prea putin timp cu fetita, ca nu ajuta financiar mai deloc, ca se implica prea putin.

Efectiv nu stie de ce sa se mai ia de el. Sigur, Victor cotizeaza, dar nu la nivelul la care si-ar dori Bianca, pentru ca el nu are atatia bani.”, au declarat surse apropiate celor doi, pentru playtech.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului