Vedete din Romania

#bianca dragusanu #adrian cristea #catalin botezatu

Bianca nu scapa de Bote. Cristea ii poarta chilotii!

Adrian Cristea poarta chilotii fostului iubit al Biancai Draguseanu, nimeni altul decat celebrul designer Catalin Botezatu.

Se pare ca dinamovistul lui Andone, poreclit si "Printul" nu scapa de imaginea fostului, in incercarea lui de a o cuceri pe Bianca Dragusanu.

Fiind foarte atent cu vestimentatia sa, Cristea pune pret si pe calitatea lenjeriei sale intime. Boxerii si chilotii lui trebuie sa fie trendy si de fite si cine poate sa-l ajute mai bine in acest domeniu daca nu maestrul Catalin Botezatu?

De altfel, designerul chiar si-a expus pe site-ul sau oficial peste 30 de modele de astfel de accesorii din care Cristea sa poata alege. Nici preturile nu sunt mari, acum pe timp de criza, astfel ca "Printul" isi poate achizitiona boxeri si alte accesorii de gen cu nu mai mult de 39.90 lei bucata.

De exemplu, pentru a o cuceri pe Bianca, Cristea isi poate lua chiloti cu efect de " ", disponibili la produsele cele mai scumpe din gama lui Botezatu. Din fericire insa, nu este nevoie, nu de alta dar la capitolul "barbatie" Cristea este recunoscut ca fiind in top.

Ceea ce este de apreciat, mai ales ca la capitolul "bani" lucrurile nu stau chiar asa. Cristea este recunoscut in lumea mondena ca fiind un barbat intretinut, potrivit Cancan. De exemplu, vacanta pe care a petrecut-o in Mallorca cu Bianca Dragusanu a fost platita chiar de Bianca. Se pare ca Adrian are un salariu destul de mic pentru un fotbalist, salariu care ii este dat si cu intarziere, conform aceleiasi publicatii.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului