Vedete din Romania

#adrian cristea # bianca victor slav #vedete intern #divort bianca #relatii bianca

Bianca si Victor Slav, la un pas de divortul preconizat in luna ianuarie. Iata detaliile care i-au dat de gol

Cuplul Bianca-Victor Slav a inceput noul an cu o intamplare care atrage din nou atentia asupra sigurantei si trainiciei casniciei lor. Recent, Bianca a avut o noua escapada singura, de data aceasta in orasul iubirii, Paris. Ceea ce este uimitor este faptul ca diva nu ar fi fost de fapt singura, ci, surpriza, alaturi de fostul sau iubit, Adrian Cristea.

Pura coincidenta sau dragoste?

Potrivit wowbiz.ro, Bianca Slav a plecat, imediat dupa Sarbatorile de iarna, intr-o vacanta misterioasa si subita la Paris. Se pare insa ca, in aceeasi perioada, de vineri pana luni, in capitala Frantei s-a aflat si fostul iubit al Biancai, Adrian Cristea.

Cei doi au fost surprinsi de paparazii de la Wowbiz la sosirea pe aeroportul din Romania. Pentru a nu da insa de banuit, ei au ales sa vina cu avioane diferite. Astfel, Bianca a ajuns in Romania in jurul orei 20.00, iar Adrian Cristea, la ora 22.50.

Intrebata de reporteri daca a fost la Paris impreuna cu Adrian Cristea, Bianca a raspuns sec si fara sa dea prea mare importanta jurnalistilor ca aceasta intamplare a fost o pura coincidenta.

Totusi, aceste coincidente au avut loc destul de frecvent dupa ce Bianca s-a casatorit cu Victor Slav. Surse apropiate vedetei au marturisit, de-a lungul timpului, ca aceasta inca l-ar iubi pe Adrian Cristea, iar casatoria cu Victor ar fi o simpla strategie de marketing.

Inainte de Sarbatorile de iarna, in presa au aparut, de asemenea, zvonuri ca toata aceasta poveste va fi incheiata in luna ianuarie a acestui an, cand Bianca si Victor vor anunta divortul, deoarece contractul de imagine pe care l-ar fi incheiat cu o renumita televiziune va expira.

Aceste intamplari pun din nou sub semnul intrebarii veridicitatea dragostei pe care o afiseaza Bianca si Victor Slav si par sa accentueze aceste speculatii despartirii din ce in ce mai mult.

Bianca in vacanta, Victor filosofeaza

In timp ce sotia sa se afla in vacanta la Paris, Victor Slav si-a petrecut weekendul la munca si pe retelele de socializare, unde a impartasit fanilor un citat din Dalai Lama.

"E nevoie sa intelegem ca furia nu rezolva o problema. Ne tulbura linistea sufleteasca si ne intuneca abilitatea de a gandi limpede. Furia si atasamentul sunt emotii care deformeaza imaginea realitatii", a scris Victor Slav pe reteaua de socializare Facebook.

Potrivit unor surse apropiate lui Victor Slav, acesta s-ar fi enervat extrem de tare atunci cand a aflat de escapada sotiei sale si isi doreste mai mult ca oricand sa intenteze divortul. Ramane insa de vazut daca Victor va face acest lucru sau daca va trece din nou cu vederea gestul sotiei sale. 

Sursa foto: libertatea.ro

CITESTE SI 
3 vedete care nu si-au revenit dupa moartea partenerilor de viata

Slabeste cu dieta lui Gwyneth Paltrow. Rezultate spectaculoase in 7 zile

3 vedete care s-au saturat Romania. Unde emigreaza 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului