Vedete din Romania

# casa madalina manole #madalina manole #moarte madalina manole

Bizar: Ce a aparut la geamul casei Madalinei Manole la 6 ani de la moartea sa!

Pe 14 iulie se implinesc 6 ani de cand Madalina Manole s-a stins din viata. Cantareata a fost gasita moarta in vila sa din Otopeni, acolo unde acum locuiesc sotul artistei, Petru Mircea, si fiul lor, Petru Jr.

De atunci, o liniste apasatoare s-a asezat parca peste locuinta vedetei. Cu toate acestea, vecinii spun insa ca un semn a aparut la geamul casei in care a locuit artista, iar acesta arata ca ea inca vegheaza asupra caminului sau. 

“E liniste la casa Madalinei si e totul neschimbat. Se mai aud ciripituri… cateva randunici si-au facut cuib chiar la unitatea aerului conditionat, langa geamul camerei. E chiar langa fereastra din dreptul peretelui cu model de cruce, posibil ca acolo sa fi fost camera ei. E de bine daca ai randunici la casa, e de rau daca le distrugi cuibul, asta aduce numai nenorociri”,sustin locatarii din zona.

“Egiptenii erau convinsi ca randunicile reprezentau sufletele celor morti. Aceasta pasare aparea adeseori in picturile lor, fiind amplasata, de obicei, la prova unei corabii, pentru a intampina rasaritul soarelui. In poeziile de dragoste egiptene, randunica era vestitoarea unei noi iubiri, din aceasta pricina continuand a fi asociata in Europa medievala cu povestile amoroase”, scrie diane.ro 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare