Vedete din Romania

# boala bianca dragusanu #bianca dragusanu

Boala incurabila de care sufera Bianca Dragusanu

Bianca Dragusanu a atras mereu atentia publicului prin prisma relatiilor sale amoroase foarte tumultuoase. A fost casatorita cu realizatorul TV Victor Slav, cu care are impreuna o fetita, in varsta de 4 ani. Casnicia lor nu a durat mult, caci blonda l-ar fi inselat pe baiatul de la Meteo cu fostul sau iubit, Adrian Cristea. 

Bianca a avut mereu grija de imaginea sa si s-a remarcat datorita corpului sau perfect, de papusa Barbie. A suferit numeroase operatii estetice pana sa obtina frumusetea mult visata. Putine persoane stiu insa ca Bianca Dragusanu are si o problema de sanatate care o chinuie de ani buni si pentru care nu exista tratament. 

Blondina are diabet, insa nu este dependenta de insulina. Daca nu va tine cont de sfaturile medicilor, boala s-ar putea agrava.

„De foarte multe ori cand am avut crize a trebuit sa fac insulina. inca nu sunt dependenta, dar mai am numai un pas. Daca nu am grija de mine, medicii m-au avertizat ca boala se poate agrava foarte repede. Eu pun foarte mult suflet atunci cand ma indragostesc, ma implic si sufar foarte mult. Am facut diabet pe sistem nervos, din dragoste. Am descoperit in urma unor analize ca sunt bolnava. Acum trebuie sa am grija, nu am voie sa ma enervez si trebuie sa tin regim alimentar strict”, a declarat ea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului