Vedete din Romania

# marcel toader boala # marcel toader a murit #marcel toader

Boala secreta de care suferea Marcel Toader

Marcel Toader, fostul sot al cantaretei de muzica populara Maria Constantin si al prezentatoarei TV Gabriela Cristea, a murit sambat dupa-amiaza in urma unui infarct.

Vestea a mortii a venit ca un soc pentru toti apropiatii. Se pare insa ca omul de afaceri avea probleme cardiace de mai mult timp. Marcel Toader a facut mai multe analize si investigatii in acest sens, dupa ce in urma cu mai multi ani mai suferise un infarct.

„Există o femeie care e liantul tuturor oamenilor cu care petrec timp. Este liantul lucrurilor bune care se întâmplă în jurul meu. Este o femeie extraordinară. Lizeta (avocata Lizeta Oprea, n.r.) a stat lângă mine cât am stat internat, fără să-i cer, a stat lângă mine toată noaptea. Mi-a adus apă la pat. După ultimii patru ani, după ultima cănicie am decis să intru într-o reparaţie capitală. Acum şase ani, când am avut infarctul, din cauză că am ajuns târziu la spital, inima a suferit foarte mult”,declara Marcel Toader, conform huff.ro.

Marcel Toader a recunoscut că, timp de doi ani, nu și-a mai luat medicamentele prescrise.

”Mi s-a pus un stent. În ultimii doi ani am întrerupt medicamentaţia pentru că eu consider că prea multă nu e bună. Am zis acum o lună şi ceva să fac un set de analize generale.Am fost la Constanţa am făcut analize de sânge, am venit la Bucureşti la o clinică specializată şi au descoperit că unde a fost ţesutul necrozat se întâmplă nişte fluctuaţii de ritm ale inimii şi trebuie să am o intervenţie chirurgicală peste vreo două luni de zile”, a mai declarat, la vremea respectivă, Marcel Toader.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare