Vedete din Romania

# adelina pestritu copii # adelina pestritu insarcinata #adelina pestritu

Bomba: Adelina Pestritu va avea doi copii

Adelina Pestritu a anuntat, vineri, chiar in ziua in care a implinit 31 de ani, ca este insarcinata. Tatal copilului sau este Virgil, un tanar cunoscut mai mult in lumea mondena a Capitalei ca un mare cuceritor.

Astrologul Roxana Lusneac a alcatuit astrograma personalizata a Adelinei Pestritu, pentru 2018 si, a descoperit de ce alte surprize ar putea sa aiba parte viitoarea mamica, in acest an.

“I-am facut o astrograma Adelinei Pestritu, anul trecut, la 30 de ani si iata ca lucrurile au inceput sa se adeverasca. 

Cum nimic nu este intamplator, schimbarile din viata Adelinei au venit inainte ca ea sa implineasca frumoasa varsta de 31 de ani (n.r.: Adelina Pestritu a ramas insarcinata in decembrie 2017 si acum are 3 luni) In acest moment, lucrurile in viata Adelinei incep sa se aseze foarte frumos.

Daca in astrograma facuta de mine pentru anul 2016 si in 2017 astrele ii promiteau castiguri, lucruri iesite din comun si schimbari pe plan sentimental, acestea se pare ca s-au si intamplat", a spus Roxana Lusneac pentru WOWbiz.ro.

Un proiect mai mare, mai bun, vine curand. Acesta are de-a face cu tot ce tine de Luna si Venus in harta ei, iar asta aduce dezvoltare finanaciara, a convenientelor, sentimentala si emotionala. 

 

“Pana in 34-35 ani se va casatori, va face si copii cu un barbat intreprinzator, cu care probabil va si colabora la un moment dat'' asta am spus anul trecut, iar acum mai urmeaza ca Adelina sa faca 2 copilasi frumosi. Ca vor veni amandoi odata, sau separat, vom vedea!

Partenerul sau de viata va fi genul de barbat protector, generos si prin casatorie ea va atinge un alt statut, dar va avea de-a face si cu o schimbare in plan geografic, intr-o tara in care Adelina s-ar putea incadra. Cel mai probabil se va muta  acolo unde inima o va duce”, a declarat pentru WOWbiz.ro, Roxana Lusneac, astologul care a intocmit astrograma Adelinei Pestritu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului