Vedete din Romania

#Andreea Marin se marita #nunta Andreea Marin #andreea marin

Bomba: Andreea Marin se marita din nou

Andreea Marin trece printr-o perioada foarte buna. "Zana" este indragostita din nou, la doar sapte luni de la divortul de Tuncay Ozturk.

Noul partener are 32 de ani, adica cu 10 ani mai tanar decat ea, si este consul al Romaniei in Tunisia. Se pare ca relatia lor dureaza inca din primavara. Daca pana acum Andreea a fost deschisa cu presa si a vorbit deschis despre viata ei amoroasa, de aceasta data evita cu orice pret jurnalistii si mizeaza pe discretie.

Carmen Harra, care a si spus in urma cu cateva luni ca in viata "Zanei" va aparea un nou barbat, sustine ca aceasta se va casatori in curand.

„Se mărită din nou. Ea este o eternă optimistă. El este în orice caz un bărbat mult mai bun pentru ea decât Tuncay. Nu cred că e român, dar cred că e un băiat mult mai echilibrat, mai aşezat, mult mai normal. Un bărbat stabil, care ştie ce vrea, care ştie cum să trateze o femeie. Nu e un bărbat care face legi, restricţii, regulaţii, poliţie, nicio femeie nu vrea aşa ceva. Un bărbat care este pe tiparul ei, mai aproape de vârstă, nu pot să spun la exactitate. Cred că e tot puţin mai tânăr, ea fiind o energie foarte dinamică. Este o fată care pare mult mai tânără. Nu e diferenţa de vârstă care era între ea şi Tuncay. Este relativ fresh relaţia şi o să meargă (…) Este brunet şi încep să cred că este tot spre musulmanism, tot spre partea aia a lumii. cred că omul ăsta are o combinaţie de religii sau trage spre aceeaşi religie ”, suna previziunea lui Carmen.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare