Vedete din Romania

#toni iuruc datorii uriase # datorii toni iuruc # sot simona halep #toni iuruc #simona halep

Bomba! Ce datorii uriase are Toni Iuruc, viitorul sot al Simonei Halep

Detalii bomba ies la iveala despre iubitul Simonei Halep. Se pare ca logodnicul sportivei are mari probleme financiare la firmele pe care le detine.

 

Afacerile lui Toni Iuruc au fost grav afectate de pandemie. Toni Iuruc detine mai multe afaceri, care au ca obiect principal inchirierea de imobile. Sediul este undeva in Baneasa, in apropiere de Gradina Zoologica. Tot in aceasta zona, mama lui Toni Iuruc a ridicat un bloc, dupa cum arata cei de la WOWbiz.ro.

Daca anul trecut, Toni Iuruc a reusit sa isi mentina compania la acelasi nivel cu anii precedenti si a inregistrat o cifra de afaceri de 914.396 lei si un profit net de 135.182 lei, datoriile au crescut insa, ajungand pana la 2,36 milioane lei. Datele publicate de cei de la Ministerul Finantelor arata ca la momentul bilantului, firma mai avea in cont doar 6.699 lei.

Toni Iuruc a mai fost, de-a lungul timpului, actionar la cateva companii, cum ar fi agentia de publicitate care i-a facut campania lui Sorin Oprescu la alegerile pentru Primaria Generala a Capitalei. Iuruc s-a retras insa din aceasta afacere, dar nu se stie exact care este motivul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului