Vedete din Romania

#florin calinescu #protv #investitii #demisie

Bomba! Ce investitii face Florin Calinescu dupa ce si-a dat demisia de la Pro TV

Florin Calinescu face investitii mari dupa ce si-a dat demisia de la Pro TV. Actorul a marturisit care este cea mai mare dorinta a sa. Vrea sa investeasca in Poli Timisoara si a cerut ajutorul suporterilor.

 

Pentru asta are nevoie de implicarea celor aproximativ 200.000 de suporteri ai banatenilor, care pentru inceput au fost invitati sa cotizeze cu un euro.

Florin Calinescu sustine ca este nevoie de un sistem prin care suporterii sa cotizeye lunar si sa detina astfel actiuni in cadrul clubului. Este un sistem care are succes in unele campionate din Europa, dar care in Romania nu a fost implementat niciodata la scara la care s-a dorit initial

„Nu trebuie sa ma stabilesc aici, am casa mea aici. Asta e visul meu. Sa ma intorc acasa si sa fac o echipa de fotbal. Una ca FC Barcelona. Sa se cheme FC Timisoara. Sa mor intr-un fotoliu cu rotile, sa vad Timisoara castigand o data campionatul Romaniei. Fara echipa de fotbal, Timisoara e moarta. Isi fac echipa Clinceni, Mioveni, Voluntari…Timisoara, care se da exemplul Romaniei, sa nu poata face o investitie, nu pot intelege. E vorba si de suporteri. I-am mai intrebat o data, cati iubesc echipa in orasul asta? Mi-au raspuns ca sunt si 200.000. Dati, mai, un euro fiecare. Daca ar pune un euro fiecare, s-ar putea face o echipa. Dar fara orgolii”, a declarat Florin Calinescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare