Vedete din Romania

#florin calinescu #contract #emisiune #televiziune

Bomba! Cu ce televiziune a semnat Florin Calinescu! Ce emisiune va prezenta

Veste bomba! Dupa ce a demisionat de la Pro TV, unde facea parte din juriul Romanii au talent, Florin Calinescu pare ca va incepe o noua etapa si se va reintoarce la o mare dragoste. Potrivit unor surse impact.ro, Florin Calinescu ar putea relua emisiunea Chestiunea Zilei la postul de televiziune Prima TV, cu care ar fi semnat deja un contract.

 

Desi s-a speculat ca Florin Calinescu isi va deschide propria televiziune, prezentatorul TV a explicat pe pagina sa de Facebook, in cadrul unui live, ca nu isi va lansa nicio afacere proprie. Cu toate acestea, fostul prezentator a recunoscut ca a semnat un contract de consultant, marturisind ca exista posibilitatea sa lanseze si una sau mai multe emisiuni.

"Ca sa fie foarte clar, nu imi fac o televiziune, pentru ca nu sunt atat de kamikaze, de nebun, e vorba poate de milioane, habar nu am, dar am semnat un contract cu niste prieteni si veti afla, poate saptamana aceasta, despre ce este vorba. De consilier, de consultant. Probabil o sa fac si o emisiune, doua, trei cu dumneavoastra. Am semnat un contract de consultanta pentru mai multe televiziuni. O sa va mai zapacesc de cap saptamana aceasta si dupa aceea o sa ne lamurim. S-a creat o confuzie, am spus facem o televiziune, nu fac o televiziune. Va rog sa aveti toata increderea", a precizat Calinescu intr-o interventie live, pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare