Vedete din Romania

# liviu varciu despartire # Liviu Varciu iubita #liviu varciu

Bomba: Liviu Varciu si-a parasit iubita care i-a daruit o fetita in urma cu 5 luni

Veste bomba! Liviu Varciu s-a despartit de iubita lui, Anda Calin, femeia care i-a daruit o fetita in urma cu cinci luni.

Anda ar fi parasit locuinta in care statea cu Liviu, in zona Baneasa, in urma cu doua saptamani. Acum, tanara locuieste cu mama sa.

Potrivit cancan.ro, Liviu Varciu ar avea deja o alta iubita. Chiar daca a facut un copil cu Anda, Liviu nu avea niciun gand de casatorie.

Cu siguranţă mă voi însura. Nu e momentul acum, dar când o să simt că trebuie să fac pasul ăsta, cu siguranţă o voi face. Mă bucur că îmi vine un copil acum, o fetiţă şi că sarcina decurge aşa cum ar trebui să decurgă o sarcină normală. Mă bucur că fii-mea (n.r.- prima fiică a lui Vârciu, Carina) o să ia examenul pentru clasa a IX-a şi sunt tare mândru de ea. Tati, sunt mândru de tine! Am fost la banchet, nu am fost la examen pentru că e la Arad și eu am filmat, dar la banchet am fost lângă ea. Pentru că i-am promis de anul trecut  că vin la banchet și am fost tare mândru să o văd cât de mult a crescut”, declara Liviu Vârciu inainte de a deveni din nou tatic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului