Vedete din Romania

#nunta Valentina Pelinel #valentina pelinel #cununie civila #cristi borcea

BOMBA! Valentina Pelinel se marita astazi!

Veste bomba in showbiz! Valentina Pelinel se marita azi cu Cristi Borcea. Cei doi au reusit sa puna la punct toate pregatirile pentru nunta intr-un timp foarte scurt.

 

Cei doi sunt mai indragostiti ca niciodata, iar acum, la doua luni de la eliberarea lui Borcea, cuplul este pregatit sa faca urmatorul pas.

Cristian Borcea va face pasul cel mare pentru a treia oara, iar Valentina se casatoreste si ea pentru a doua oara, dupa divortul de fostul ei sot, politicianul Cristian Boureanu.

Cei doi indragostiti vor spune da in aceasta dupa-amiaza, potrivit click.ro. Detaliile ceremoniei au fost stabilite in cel mai mare secret. De altfel, socrul Valentinei Pelinel a tot povestit inca de cand fiul lui se afla dupa gratii ca cei doi au in plan sa se casatoreasca, dar nimeni nu se astepta ca ei sa faca pasul atat de repede. De cand a fost eliberat Cristi Borcea si Valentina Pelinel au fost plecati in mai multe vacante pe care le-au petrecut discret, doar in doi, timp in care si-au consolidat si mai mult relatia si i-a demonstrat blondinei ca anii ei de asteptare nu au fost in zadar.

"O sa aflati cand ne vom casatori. Nu vom ascunde, pentru ca e ceva frumos si nu avem niciun motiv sa ne ferim", spunea recent Valentina, care probabil deja avea stabilit totul pentru cununia civila, scrie click.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare