Vedete din Romania

#Cristi Borcea nunta #Valentina Pelinel mireasa #nunta Valentina Pelinel

Borcea, a treia oara la altar. Rochia spectaculoasa purtata de Valentina Pelinel!

Valentina Pelinel si Cristi Borcea s-au casatorit religisos in acest weekend “in deplasare” la Budapesta, in prezenta a 40 de invitati!

Cununia religioasa a avut loc la Manastirea „Sfantul Ioan Botezatorul”, din Budapesta, iar petrecerea - in cel mai elegant restaurant din Budapesta, Gundel, acolo unde au facut nunta si Marius Vizer si Irina Nicolae, nasii lui Cristi Borcea si ai Valentinei Pelinel.

Pentru inchirierea acestui restaurant, care are o istorie de 100 de ani, Cristi Borcea a scos din buzunar 15.000 de euro, scrie presa mondena.

Meniul de la petrecere costa 200 de euro, iar la restaurantul la care cei doi fac nunta a mancat si Regina Elisabeta a Marii Britanii.

La a treia casatorie, la trei luni de la eliberare, Borcea a avut alaturi, printre cei 40 de invitati, doar trei oameni de fotbal, Gigi Netoiu, Ioan Becali si Victor Piturca,alaturi de alti cativa parteneri de business. Plus fiul cel mare, Patrick, cel ce ar putea sa-i calce pe urme la Dinamo, dar si pe mezinul Milan, in varsta de 2 ani.

Mireasa, insarcinata cu gemeni, a stralucit intr-o rochie de mireasa cu o croiala simpla, dar extrem de eleganta, inspirata de Meghan Markle, care a facut-o sa aiba o aparitie ca-n reviste.

Fostul model a avut o a doua rochie de mireasa, pe care a imbracat-o la restaurantul de lux din Budapesta in care a petrecut alaturi de mirele ei iubit si nuntasi.

Sursa foto: libertatea.ro

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

❤❤❤❤💗💗❣💕💖❤

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare