Vedete din Romania

#rol #antena 1 #burlac #bote

Bote, burlac pentru Antena 1

Potrivit unor surse din interiorul trustului Antena 1 , designerul Catalin Botezatu se pregateste sa interpreteze rolul unei vedete de televiziune.  Astfel, Bote va fi vara aceasta in centrul show-ului “The Bachelor” ( Burlacul ), celebrul format american care va fi difuzat si de Antena 1 .

Dupa ce si-a incheiat colaborarea cu “Dansez pentru tine” la postul din Pache Protopopescu, Botezatu a inceput negocierile cu Antena 1. Potrivit unor surse citate de “ring”, sefii trustului Intact i-au propus designerului un contract de nerefuzat.

Aceleasi surse au mai declarat pentru “ring” ca Bote s-a dus in repetate randuri la Antena 1, de fiecare data imbracat la patru ace, semn ca se afla in negocieri. Designerul a fost contactat telefonic de catre cei de la publicatia “ring” insa nu a dorit sa faca niciun fel de comentariu, precizand doar ca acum se pregateste pentru prezentari de moda.

Momentan se zvoneste ca “The Bachelor”, emisiunea pentru care s-a facut deja un promo pe Antena 1, va fi difuzata doar pe timpul verii. Insa, daca prestatia lui Bote va fi una de succes, atunci formatul emisiunii se poate prelungi.

In tarile in care a fost difuzat,"The Bachelor" a inregistrat peste 41 milioane de telespectatori. Show-ul are in centrul atentiei un singur burlac, in cazul de fata Catalin Botezatu, si un grup de fete care lupta pentru a-i intra in gratii. Cea care ajunge in finala poate deveni chiar sotia burlacului. Filmarile se vor desfasura in locatii exotice , exclusiviste si in fiecare episod, va fi eliminata cate-o fata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului