Vedete din Romania

#moda #voicu panzar #catalin botezatu

Bote l-a trimis acasa pe Voicu: "Si-a luat nasul la purtare"

Voicu Panzar a fost trimis acasa de catre Catalin Botezatu. Suparat ca fotomodelul lui preferat nu se mai tine de treaba, Bote nu il mai cheama la prezentari .

Dupa scandalul provocat de Bianca Dragusanu, Botezatu are o noua problema. Voicu Panzar, fostul sofer al Monicai Columbeanu, nu ii mai asculta indicatiile.

Pentru ca a intaziat la prezentari, Voicu ia acum o pauza fortata de o luna, timp in care nu va mai urca pe podium pentru Botezatu.

"I-am dat o pauza. Si-a luat nasul la purtare , a inceput sa sufere de vedetism si l-am trimis acasa o luna. Este pedepsit si sta pe bara, ca sa-si aminteasca unde ii este locul. L-am pus sa invete engleza, sa mearga la sala si el nu face nimic. Ziua sta si bate mallurile, iar noaptea pe net, ca sa vada ce apare in presa despre el. Eu la varsta lui eram student si aveam trei joburi: la APACA, la Zina Dumitrescu si la UCECOM. Faceam coperti moca si niciodata nu stiam cat o sa castig la finalul unei prezentari. Ricky insa are figuri in cap si vrea sa stie suma pe care o castiga inainte sa urce pe scena. M-a scos din pepeni dupa ce a incercat sa ma intimideze spunandu-mi ca, daca nu are de lucru, pleaca in Italia si se face TIR-ist", a explicat Botezatu pentru Cancan.

 

Citeste si

Dansul l-ar putea ucide pe Bote!

Voicu, catre Bote: "Imi pare rau ca te-am dezamagit" 

Voicu Panzar: "Eu nu trebuie sa stiu engleza, trebuie sa stiu sa vorbesc romaneste"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului