Vedete din Romania

#burlacul #iubire #bianca #botezatu

Bote: "Sunt indragostit!". Nu mai e loc de Bianca

Bianca pierde din ce in ce mai mult teren in incercarea sa de a-l recuceri pe Catalin Botezatu.  Iar, cel care ii pune bete in roate este insusi designerul care a dezvaluit, de curand, ca s-a indragostit !

Intr-un interviu acordat Observatorului de la Antena 1, Bote a explicat ca nu mai are ochi pentru Bianca si asta pentru ca a fost cucerit de una dintre cele 12 fete ramase in concursul " Burlacul " al carui protagonist este.

"E atata frumusete in jurul meu incat n-am timp sa ma gandesc la Bianca. Acum trebuie sa ma decid pe care dintre cele 12 fete sa le aleg in finala", a precizat Catalin, pentru Antena 1, citat de Click!

"Vibrez din nou. Sunt indragostit, deja sunt indragostit. Nu ma mai gandesc la Bianca, nu mai e loc de ea", a adaugat acesta, demonstrand inca o data ca o relatie intre el si voluptoasa blonda n-ar mai fi posibila.

De partea cealalta, Bianca Dragusanu refuza sa mai vorbeasca despre relatia ei cu Bote si despre eventuale impacari.

"Nu mai conteaza acum vorbele, faptele sunt cele care conteaza. Am facut suficient pentru Botezatu. Ultimul gest pe care l-am facut a fost acela de a-mi tatua initialele lui. Cred ca e suficient", a explicat Bianca pentru site-ul ataclapersoana.ro.

Bianca Dragusanu, fata de cartier

Cu ceva timp in urma, profesorul Minel Dorin Raduti a declarat pentru ziarul Libertatea ca el este fostul diriginte al blondei si i-a transmis acesteia un mesaj: "Nu ajungi sus culcandu-te cu Botezatu sau cu Cristea".

Iritata peste culme de spusele profesorului pe care nu-l recunoaste drept diriginte, Bianca a dat o replica de care  hip-hoperii nostri ar fi mandri. "Cine nu ma poate inghiti, sa ma suga", au fost spusele blondei, citata de emulte.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare