Vedete din Romania

#botez #fetita #andreea banica

Botez cu nasii de casatorie pentru fetita Andreei Banica

Pregatirile pentru botezul fiicei Andreei Banica au intrat pe ultima suta de metri. Crestinarea micutei si petrecerea de dupa aceasta ceremonie au fost programate pentru ziua de 23 august, la eveniment fiind invitati prietenii apropiati ai cuplului Andreea Banica - Lucian Mitrea.

Micuta Maria Sofia va fi botezata la Biserica « Sfantul Ilie », iar nasi vor fi Sebastian si Carmen Busi, parintii spirituali ai cuplului Andreea Banica - Lucian Mitrea. “S-a intamplat sa fie 23 august, Ziua Nationala a Romaniei inainte de 1989, pentru ca n-am gasit libera alta zi. Petrecerea va avea loc pe gazonul de la Clubul Diplomatilor”, a declarat Andreea Banica pentru „ring”.

Cei doi isi doresc o petrecere restransa si simpla, unde invitatii sa se simta bine. “Nu va fi ceva fastuos. Ne dorim ceva simplu, dar de bun-gust, alaturi de oamenii care ne-au fost mereu aproape”, a adaugat Andreea, care a precizat ca nu a cumparat inca un dar de botez pentru fiica sa, insa va face si acest lucru pana la ora evenimentului.

Potrivit Ring, pe lista invitatilor se vor regasi, in mare, aceleasi nume ca la petrecerea de dupa cununia religioasa : Ioana Basescu si Giovanni Francesco (patronul 1 Music Channel), Akcent, S.I.M.P.L.U., Miki si Razvan Constantinescu , claudia patrascanu (Sexxy), Julia si Bogdan Jianu, Romica Tociu cu familia, Adelina si Liviu Varciu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului