Vedete din Romania

#catalin botezatu #dan capatos #tv

Botezatu a plecat furios de la Capatos

Catalin Botezatu a parasit furios emisiunea lui Dan Capatos dupa ce prezentatorul a vrut sa-i organizeze o nunta in direct cu iubita lui, Bianca, asistenta de la "Un show pacatos".

Botezatu si blonda care a devenit asistenta lui Capatos au fost fotografiati de multe ori impreuna, dar Capatos crede ca totul este o manevra de PR.

"Din punct de vedere amoros, sexual sau cum vreti, Bianca nu are nicio legatura cu prietenul nostru Catalin Botezatu. Este o relatie de PR care si-a dovedit inca odata succesul. Noi picam in plasa si le angajam si uite asa devenim colegi cu tot Dorobantiul", a spus razand Dan Capatos in emisiunea "Agentul VIP" acum doua zile.

Pentru a-si testa teoria, Capatos l-a invitat miercuri seara pe designer si l-a surprins cu o "nunta" pentru el si Bianca, care ar fi urmat sa fie oficiata de Viorel Lis. Oana Lis era prezenta pe post de domnisoara de onoare si Cornelia Catanga urma sa le cante mirilor.

Amuzat la inceput , Botezatu si-a iesit din fire spunandu-i lui Capatos ca nu vrea sa fie in centrul unui circ. La pauza publicitara, creatorul de moda a parasit platoul, lasand-o pe Bianca sa raspunda in fata prezentatorului.

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului