Vedete din Romania

#catalin botezatu #bianca dragusanu #cadou

Botezatu nu a apreciat cadoul de la Bianca

Catalin Botezatu si-a sarbatorit aniversarea a 44 de ani vineri seara, in club Bamboo . Bianca Dragusanu a aparut si ea la petrecere, insa cadoul ei nu a fost pe placul lui Bote.

Creatorul de moda si-a sarbatorit ziua de nastere alaturi de peste 1.000 de invitati. Violeta Babliuc nu a participat la petrecere din cauza unor filmari, insa Bianca a tinut sa-l felicite personal pe fostul ei iubit.

Asistenta lui Dan Capatos si-a facut aparitia la petrecerea lui Bote dupa ora 3 dimineata si cadoul pentru fostul ei iubit a fost noul numar al revistei "Playboy", in care Bianca are un pictorial nud .

Cadoul nu l-a impresionat insa pe Catalin Botezatu. "M-am uitat putin pe revista si gata. I-am dat-o unei prietene a Valeriei Marini, ce sa fac cu ea?", a declarat designerul pentru Click!

Mai mult, Botezatu a sugerat ca Bianca Dragusanu a venit la petrecere doar pentru a nu rata un eveniment monden important., chiar daca astfel a riscat un conflict cu actualul ei iubit, Adrian Cristea.

"Cine nu risca nu castiga, nu? Nu stiu daca Bianca va castiga sau nu ceva. Dar au fost aproape 2.000 de oameni acolo, asa ca nu putea tocmai ea sa rateze ocazia sa apara la un asa eveniment!", a mai spus Botezatu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului