Vedete din Romania

#sot Brigitte Sfat #brigitte sfat

Brigitte Sfat, cosmar inainte de sarbatori. Sotul sau a decedat cu 5 zile inainte de Craciun

Pentru Brigitte Sfat, Craciun aduce amintiri dureroase. In urma cu 14 ani, sotul sau a decedat cu cinci zile inainte de Craciun, iar actula sotie a lui Ilie Nastase a incercat sa-l salveze.

“Acum 14 ani, intr-o blestemata dimineata de joi, cu cinci zile inainte de Craciun, am plecat de langa el doar o jumatate de ora, pentru a-i servi micul dejun fiului nostru Robert, atunci in varsta de nici doi ani. (...)Urma sa fie primul nostru Craciun, in casuta noastra mult visata, ca o familie fericita, noi trei...aveam chiar si semineu.... abia asteptam. Am intrat cu Robi, fiul nostru, care s-a oprit subit in fata patului. Ciudat, de obicei sarea vesel pentru a-l trezi el primul. (...) Ceva nu era in regula! De ce avea pe obraz si pe picioare pete visinii? Cand i-au aparut si de ce eu le-am observat abia azi dimineata? Adica acum? (...) stiu ca in ultima vreme era foarte stresat, avea probleme la una dintre discoteci, chiar fusese avertizat sa aiba de grija, caci unul dintre managerii lui tranzactiona tot felul de substante. Apoi, am vrut sa-l pup, dar ceea ce m-a socat a fost ca era rece, rece ca gheata. (....) Un fior rece m-a cuprins si pe mine!...Am simtit ca tavanul se prabuseste pe noi, cu toata greutatea lui, cu un ultim efort, am incercat sa-i fac respiratie gura la gura...M-am prabusit.... picioarele nu mai voiau sa ma asculte... am incercat sa formez la secretara sotului meu, dar gura-mi era inclestata, am bolborosit ceva, nu puteam sa-mi simt limba, parca avea 10 kg... Cand mi-au revenit putin puterile, am sunat 112, am cerut o salvare la adresa casei noastre, am luat copilul, si, in pijamale, am iesit in fata casei”, a scris Brigitte Sfat pe Facebook.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare