Vedete din Romania

Britney Spears este gravida?

Agitata cantareata Britney Spears pare a fi insarcinata. Rotunjimea din zona abdomenului a fost vazuta de catre paparazzii americani in timp ce vedeta a iesit sa manance in oras. Britney, in varsta de 26 de ani, care este implicata intr-o relatie cu fotograful Adnan Ghalib, in varsta de 35 de ani a fost fotografiata cu un abdomen rotund si cu fata umflata, specific unei femei insarcinate . Aceste poze au facut ca presa americana sa publice zvonurile cum ca vedeta pop ar fi insarcinata.

Familia neaga

Insa surse apropiate familie Spears spus ca vedeta doar s-a ingrasat . Si asta din cauza ca, de cand locuieste cu tatal ei, Jamie, cantareata nu urmeaza nici un alt tratament decat medicamentatia pentru tratamenul psihologic, care aparent o ingrasa.

Procesul de custodie

Intre timp Britney a pierdut din nou dreptul la a isi vizita copii. Presa americana relateaza ca fostul ei sot, Kevin Federline isi doreste ca tanara mamica sa se implice in viata celor doi baieti, Sean Preston si Jayden James. El a sperat ca Britney sa ii poata vizita cu anumite conditii, dar dupa intalnirea de ieri cu usile inchide de la judecatoria din Los Angeles, un compromise nu s-a putut stabili. Britney a primit interdictia de a isi vedea copii dupa criza care a avut-o cand a trebui sa predea custodia acestora fostului ei sot, moment care a avut loc acum o luna cand vedeta a ajuns de urgenta la spital. Foto:DailyMail Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare