Vedete din Romania

Bunica lui Catalin Maruta a murit

Dupa ce a aflat de tragedia ce s-a petrecut la casa bunicilor sai din jud. Gorj, Catalin Maruta a mers acolo intr-un suflet pentru a fi alaturi de rudele sale. Bunica sa, de 83 de ani, a murit duminica inecata in fantana din curtea casei. Desi familia sustine ca a fost un accident, preotii sunt de alta parere, relateaza Libertatea.

Iubita sa, cantareata Andra, nu a vrut sa-l lase singur in aceasta incercare grea, asa ca l-a insotit. Cand a intrat in curtea din Stanesti, Catalin a izbucnit in lacrimi si a mers direct la capataiul bunicii care l-a crescut.

Catalin Maruta va participa, azi, la inmormantarea bunicii sale, in varsta de 83 de ani. “Plecam maine dimineata si ne intoarcem in aceeasi zi. Maine o sa aiba loc inmormantarea. Am fost socati de vestea mortii sale, mai ales ca ne era foarte draga. Sufar alaturi de Catalin si incerc sa-l sustin in clipele acestea cumplite, a declarat Andra, iubita moderatorului de la Pro Tv.

 

Octogenara, care locuia impreuna cu sotul sau in comuna Stanesti, judetul Gorj , si-a gasit sfarsitul dupa ce a cazut, duminica dimineata, in fantana din curtea casei sale. Vestea i-a luat prin surprindere atat pe fiul acesteia, judecatorul Constantin Maruta, tatal lui Catalin, dar si pe vedeta de televiziune , singurul nepot al batranei, povesteste Ziarul.

Convins ca s-a sinucis

Preotul satului e convins ca Maria Maruta s-a sinucis si spune ca nu a primit dezlegare din partea mitropolitului Olteniei sa oficieze slujba religioasa in biserica pentru inmormantare. Parintele Ion Popescu a declarat ca timp de trei zile a facut slujbe , pentru indepartarea relelor din familia Maruta.

Asta e norma bisericeasca, mitropolitul nu ne-a dat voie sa facem decat o slujba restransa, caracteristica celor care si-au luat viata singuri. In fiecare zi am facut slujbe pentru mangaierea familiei, a spus preotul din satul gorjan.

Tatal lui Catalin, judecatorul Constantin Maruta, sustine ca mama sa, Maria, si-a pierdut viata intr-un accident teribil.

A cazut in fantana din curtea casei. Mama nu avea de ce sa se sinucida. Cel mai probabil a mers in curte sa ia o galeata cu apa, i s-a facut rau si a cazut in fantana. Nu este vorba despre o sinucidere, a spus indurerat tatal lui Catalin.

 

Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare