Vedete din Romania

# burlacita #emisiune #finala #bianca dragusanu

"Burlacita" Bianca Dragusanu nu a ales niciun castigator

Cei doi concurenti ajunsi in marea finala a show-ului "Burlacita" au fost surprinsi de Bianca Dragusanu, care nu a ales pe niciunul dintre ei. Desfasurata in Spania, finala a fost un moment dificil nu doar pentru pretendentii Biancai, ci si pentru apetisanta roscata, care a trecut prin momente emotionante.

Bianca a recunoscut ca isi doreste un barbat cu bani, dar are nevoie si de afectiune si mangaieri . In ceea ce priveste ultima intalnire cu Adrian, concurentul din Brasov, Bianca a marturisit: "Barbatul asta ma tinea de mana si tremura, mi-as fi dorit sa simt si eu acelasi lucru pentru el. Nu vreau sa-l fac sa sufere pentru ca eu am suferit teribil din iubire si este un sentiment greu de indurat".

Supriza a fost de proportii pentru ca Bianca nu a ales pe niciunul dintre concurenti, Alin si Adrian, marturisind ca inima ei apartine altcuiva.

" Inima mea este in alta parte, mi-am dorit sa ma ascund de propriile mele sentimente , sunt indragostita si iubesc pe altcineva, cred ca s-a vazut de-a lungul filmarilor", a declarat Bianca la finalul show-ului "Burlacita".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului