Vedete din Romania

#grigore moldovan #iuliana luciu #bursucu #dansez pentru tine #tv

Bursucu': "Imi pare rau ca am plans pentru Grigore"

Inregistrarea in care Grigore isi vorbeste de rau colegii de la "Dansez pentru tine" i-a ranit pe apropiatii lui. Tanarul sustine insa ca declaratiile sale au fost scoase din context.

Iuliana Luciu nu s-a suparat pe partenerul ei de dans. Sora Nicoletei Luciu va dansa in continuare alaturi de Grigore, despre care crede ca a fost provocat.

"Tot ce-a spus el in filmulete, probabil ca asta a simtit in momentul acela, din cauza nervilor, a stresului, ca nu e usor sa stai de dimineata pana seara sa muncesti. Pobabil ca el a fost un pic provocat si Grigore, cum nu stie sa minta, a dat frau sentimentelor si a iesit filmuletul. Nu sunt suparata pe el. Eu am incercat din tot sufletul sa-l ajut si zic in continuare ca merita", a spus Iuliana.

Coregraful celor doi, Bursucu ', nu este insa dispus sa-l ierte pe Grigore. "Acest baiat merita sa castige pentru viata pe care a dus-o pana acum, insa pisica blanda zgaraie rau. Daca pana acum am crezut ca e un baiat OK, se pare ca tot ce a tinut in el, a rabufnit deodata. Si lacrimile ei si lacrimile mele au fost sincere si imi pare rau acum ca am plans si imi pare rau acum pentru toate cuvintele si pentru toate sentimentele pe care le-am avut pentru tine si inca le am. Imi pare rau! M-am inselat groaznic", i-a spus coregraful lui Grigore.

Tanarul sustine ca declaratiile lui, care i-au ranit pe Iuliana si pe coregraf , au fost interpretate in afara contextului.

"Au fost scoase din context. Nu au fost spuse chiar asa. Imi pare rau ca s-a facut un asa material. Pe viitor o sa fac tot posibilul sa nu mai dau in persoanele care cu adevarat ma ajuta si ma sustin", a promis Grigore Moldovan .


Citeste si

Grigore si-a desfiintat colegii la "Dansez pentru tine"

Grigore a primit casa si slujba!

 

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului