Vedete din Romania

Cabral a starnit invidia tunisienilor

Unul dintre actorii care au participat la primele filmari pentru continuarea telenovelei "Inima de tigan", Cabral, a avut parte de cateva experiente amuzante in deplasarea sa in Tunisia , povesteste Cancan.

Pe blogul sau, prezentatorul tv a povestit ca, in timpul unei plimbari prin oras, pe la magazine, a remarcat ca localnicii se uitau la colegele sale cu priviri extrem de pofticioase.

"Oamenii se uitau la fetele noastre cum se uitau mamele noastre la setul de oale Zepter! scrie pe blogul sau Cabral, precizand ca el nimerise intr-un grup cu cele mai multe fete din echipa.

"La un moment dat, unul si-a prins mana in usa de la masina, chiorandu-se la fetele noastre. M-am simtit ca dresorul care trece cu fripturica prin cusca leilor hamesiti", a punctat Cabral, care a fost insotit in Tunisia inclusiv de Nicoleta Luciu si iubita lui, Andreea Patrascu .


Aboneaza-te la Newsletterul de stiri mondene ca sa primesti in fiecare dimineata ultimele noutati despre vedetele tale favorite.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare