Vedete din Romania

#spital #colesterol #cabral

Cabral, in pericol de moarte?

Cabral a confirmat ca are grave probleme de sanatate. Mulatrul a recunoscut ca are nivelul colesterorului foarte mare, motiv pentru ca tine regim.

O asistenta medicala cere ajutor in numele lui Cabral, a carui stare ar fi din ce in ce mai grava.

"Cabral se trateaza la noi de o jumatate de an. El are o foarte mare problema cu colesterolul, iar dupa ultimele analize a iesit iar peste 840 de unitati. Ca sa intelegeti, cel mai bine este sa aiba sub 200. Cert e ca, in acest moment, pericolul principal e ca pancreasul sa intre in autodigestie.

Daca se ajunge aici, el poate sa moara in trei zile. Cabral isi face analizele de sange in fiecare saptamana si, pana acum, situatia nu este mai buna. El a fost cuminte si a lasat de tot tigarile, de la mancare se abtine, iar de bauturi alcoolice nu poate fi vorba, pentru ca s-ar vedea imediat la analize", a povestit asistenta pentru Click!

Prezentatorul emisiunii "Povestiri de noapte" ar putea apela la un tratament de dializa care reduce colesterolul din sange, insa acesta nu este disponibil in Romania .

"Bestia cu chip angelic si trup de diva m-a pus la cura de slabire ! Eu, acest individ puternic si independent, acest munte de om... am fost transformat intr-un mancator de iaurt! Ajutor!", a scris Cabral recent pe blogul personal.

Din cauza nivelului ridicat al colesterolului din sange, Cabral nu mai are voie sa mananci prajeli, produse de fast-food, carne de porc , mezeluri, prajituri, sarmale, produse de patiserie .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului