Vedete din Romania

#cabral #tata #congo

Cabral isi revede tatal dupa 20 de ani

Dupa ce a cerut sfatul cititorilor blogului personal, Cabral a hotarat sa-si revada tatal congolez care nu a fost niciodata prezent in viata lui.

Tatalui lui Cabral , student congolez la medicina a parasit Romania la doar cateva zile dupa ce acesta s-a nascut. Nu i-a fost alaturi niciodata, dar dupa 13 ani a venit sa-l ia in Congo pe baiatul pe care il abandonase.

Cabral a refuzat si cei doi nu au pastrat contactul. Au mai vorbit in urma cu patru ani, iar acum, Alexandre, tatal biologic al lui Cabral va vizita Romania cu inca doi fii ai sai.

In urma sfatului cititorilor blogului, care a fost identic cu al mamei sale, Cabral a hotarat sa se vada cu Alexandre, desi recunoaste ca are un singur tata.

"Am deja un tata. Il cheama Mircea. S-a cunoscut cu mama si ne-a intrat in familie pe cand eu aveam in jur de 6 ani. El m-a plimbat de mana cand strigau anti-ciorile dupa noi pe strada (Nu vezi bah ca nu-i al tau?!), el mi-a explicat de ce nu trebuie sa-mi fie frica de intuneric , el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tata atat de bun incat sper sa fiu si eu, la randul meu, un tata macar atat de bun pentru fiica-mea", povesteste Cabral pe blog.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare