Vedete din Romania

#mos nicolae #Lora Mos Nicolae #cadou Mos Nicolae

Cadou incredibil de la Mos Nicolae pentru o vedeta de la noi din tara

Anul acesta, Mos Nicolae a fost extrem de darnic cu cantareata Lora. Trezita tarziu, dupa un concert obositor, Lora a avut parte de o surpriza de proportii cand si-a verficat ghetele. Ea a gasit un cadou pe care si-l dorea extrem de mult.


Cantareata a primit in dar cheile unei masini de lux, iar acest moment nu a putut sa nu-l impartaseasca si cu fanii sai. Asa ca a postat pe pagina sa de Facebook o fotografie cu minunatul dar de la Mos Nicolae.





"Cand m-am uitat la sosonii de casa, la botoseii mei, am crezut ca raman fara aer si lesin pe loc. De ei se afla legata cheia unei masini. Si ce masina... o firma puternica, cea mai buna. Modelul este stil dubita, e neagra si cu geamuri fumurii. De acum am cu ce ma deplasa la concerte in tara, ba chiar si in concedii. O sa putem pleca in Grecia cu prietenii. Cred ca am fost cea mai cuminte fata din tara de am primit asa ceva. Inca nu-mi vine sa cred. Dan stia ca imi doresc masina aceasta pentru ca ma ajuta mult, dar am decis ca nu este inca momentul sa o luam. Cand am vazut cheia am stiut din prima despre ce era vorba. Am coborat imediat in parcare sa o vad si sa o pup. Acum mi-e si rusine. Eu i-am luat lui doar doua parfumuri", a declarat Lora pentru wowbiz.ro

Sursa foto: cugetliber.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare