Vedete din Romania

# deces sot #angelea similea #covid #doliu

Cantareata Angela Similea e in doliu! Fostul sot al artistei a murit de Covid: "Nu l-am considerat niciodata un barbat frumos"

Cunoscuta cantareata de muzica usoara Angela Similea, acum in varsta de 75 de ani, e afectata de moartea barbatului cu care a fost casatorita timp de 17 ani, in perioada 1974-1991.

Conform gandul.ro, olandezul Joe Hilgen (78 de ani), fostul sot al Angelei Similea, a decedat ca urmare a infectarii cu Covid-19, la Spitalul Universitar din Bucuresti. El avea multiple comorbiditati, printre care diabet si hipertensiune.

"Pe Jan l-am cunoscut aici, in tara, intr-un grup de prieteni de-ai mei din America. El s-a indragostit fulgerator de mine, la prima vedere. Nu l-am considerat niciodata un barbat frumos, ci unul placut. Imi facea placere devotamentul lui si repetatele lui cereri in casatorie", a declarat Angela Similea in trecut despre Joe Hilgen.

Dupa despartirea de Joe Hilgen, Angela Similea s-a recasatorit cu Victor Surdu, in timp ce olandezul cu o alta romanca, Sanda. De altfel, aceasta din urma e si ea infectata cu Covid, aflandu-se in izolare la domiciliu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului