Vedete din Romania

#hartuire sexuala #Delia Opran #vedete intern #tudor chiuariu #showbiz

Cantareata data disparuta in Nepal, jignita de fostul ministru Chiuariu: "Perversa mica"

Delia Opran, cantareata despre care se credea zilele trecute ca a pierit in cutremurul devastator din Nepal, a avut parte, in urma cu mai multi ani, de un incident neplacut chiar cu fostul ministru de Justitie Tudor Chiuariu. Acesta s-a luat de tinuta sumara a Deliei si a numit-o "perversa mica!".

Aflata in prezent in Nepal, artista Delia Oprean si-a anuntat parintii ca este in viata abia dupa zeci de ore de la producerea cutremurului urias, care a ucis peste 4.300 de oameni. In tot acest timp, prietenii si cunoscutii s-au temut pentru viata ei. Delia Oprean canta punk electronic si a facut cariera mai mult peste hotare. In 2009, ea si liberalul Tudor Chiuariu, fost ministru al Justitiei in Guvernul Tariceanu, au fost protagonistii unui scandal care s-a lasat cu acuzatii de hartuire sexuala. Pe un site de socializare, Chiuariu a comentat o fotografie in care Delia aparea imbracata sumar. "Perversa mica!", a scris Chiuariu in dreptul imaginii.

Sursa foto: cdep.ro

Iritata de mesaj, cantareata i-a dat o replica taioasa lui Chiuariu: "M-am cam enervat astazi si totul a inceput azi noapte: am primit un mesaj de la micul pervers, fost ministru al Justitiei… Domnu` Chiuariu, uiti ca se pot face capturi de pe ecran, in special cand dai mesaje inbox? Vezi ca nu e frumos! Mai ales cand mi te adresezi mie. Nu stiu cu cine esti tu obisnuit sa vorbesti ca pe maidane, cred ca ai niste fete pe-acolo pe la senat sau pe unde sprijini peretii". La momentul respectiv, potrivit ziare.com, Tudor Chiuariu a refuzat sa comenteze pe seama incidentului. "Nu mai am nimic de comentat", a spus fostul ministru.

CITESTE SI:
Roberta Anastase a nascut!
Litoralul pentru toti. Afla cat costa cele mai ieftine sejururi la mare
De unde poti cumpara cea mai ieftina benzina

Sursa foto: facebook.co

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului