Vedete din Romania

#Dan Ciotoi operat #Dan Ciotoi cancer #Dan Ciotoi

Cantaret roman suspect de cancer, operat de urgenta!

Dan Ciotoi, solistul si liderul trupei Generic, depistat cu cancer la sfarsitul anului trecut, a fost operat de urgenta!

“In prima faza, au spus ca e de natura benigna, ca e foarte bine conturat. Glanda parotida, sub lobul urechii, la ecografie se vede ceva crescut care trebuie operat. Sunt suspect de cancer. in timpul operatiei se ia proba şi apoi se afla natura cancerului. Nu am simtit nimic, nu e dureros. Am simtit ceva care a crescut treptat de un an şi am fost sa-mi fac control. Nu am nimic altceva”, a spus Dan Ciotoi pentru Antena Stars, in urma cu doua luni.

Astazi, 8 ianuarie, Dan Ciotoi a fost operat la o clinica din Oradea. Tumoarea a fost scoasa, iar interventia a durat doua ore.

 

N-am mai asteptat. Am gasit un chirurg foarte bun, pe domnul doctor Teofil de la Oradea si m-am operat la el. Intervenţia a avut loc la o clinica privata din Oradea si a durat aproximativ 2 ore. Tumoarea a fost scoasa si probe din ea au fost trimise la laborator pentru biopsie. Rezultatele vor sosi pe 15-20 ianuarie, cam asa, abia atunci o sa stiu în ce stadiu sunt (...)" a declarat Dan Ciotoi pentru Wowbiz.ro.

 

Sursa foto: wowbiz.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului