Vedete din Romania

#secrete Carmen Bruma #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Carmen Bruma: "A fost o schimbare majora”

Carmen Bruma radiaza de fericire la fiecare aparitie! “Vinovat” sa fie stilul de viata sanatos pe care-l promoveaza? Se pare ca secretul este altul.

Iubita lui Mircea Badea spune ca a trait intr-un an emotii, intamplari si sentimente cat ar fi trait in 10 ani. Este vorba despre primul an alaturi de fiul sau si al prezentatorului tv.

"A fost o schimbare majora, toata viata mea s-a reorganizat. si am senzatia ca am trait zece ani in acest an. Cred ca a fost cel mai intens an din viata mea. Am avut parte de o gramada de schimbari, atat pe plan profesional, cat si pe plan personal. Mi-e bine, sunt intr-un moment bun al vietii mele. Echilibrat. si sper sa dureze", i-a marturisit Carmen Bruma lui Alexandru Constantin, realizatorul emisiunii Constantin 60' de la Primatv.  Carmen Bruma are grija ca cel mic sa duca o viata sanatoasa si sa aiba o dieta echilibrata. Care este secretul ei? "Secretul este o mama informata si dornica sa faca lucruri bune pentru copilul ei", aprecizat vedeta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului