Vedete din Romania

#Carmen Bruma copil #vedete intern #carmen bruma #showbiz

Carmen Bruma, despre cel de-al doilea copil

Carmen Bruma este des intrebata de fani pe cand va ma aduce pe lume un al doilea copil. Raspunsul l-a aflat Teo Trandafir!

Carmen Bruma este categorica cand vine vorba despre o noua sarcina. “Nu va veni al doilea copil. Toata lumea ma intreaba. Dar eu mereu am simtit ca sunt mama unui copil. Daca l-as face pe al doilea, toti m-ar intreba de al treilea. Eu ma concentrez, respir pentru un copil. Nu stiu daca e normal, dar asta e situatia”, a marturisit astazi Carmen Bruma intr-o emisune la Kanal D.

Carmen Bruma are un baietel care, la 14 mai, va implini 2 ani. Referitor la nastere, vedeta a marturisit ca, “dupa ce ai trecut prin astfel de dureri, nu te vei mai plange din cauza unei banale dureri de cap”.

"Nasterea a durat in jur de 10 ore, insa doar 3 ore au fost de chinuri propriu zise. Dupa aceasta nastere mi-am dat seama ca nu am stiut ce inseamna durerea. Dupa ce ai trecut prin astfel de dureri, nu te vei mai plange din cauza unei banale dureri de cap. A fost minunat cat timp a durat anestezia epidurala, nu aveam nicio problema, vorbeam cu prietenii prin mesaje. Stateam in sala de nastere si trimiteam mesaje pe WhatsApp, dar si fotografii cu sala. Am stabilit cu Mircea ca el sa nu fie acolo. Cred ca nasterea este un moment de maxima intimitate pe care o femeie trebuie sa-l parcurga singura. La un moment dat s-a intrerupt orice fel de comunicare, dupa ce au trecut efectele anesteziei. A fost groaznic, desi nu am tipat, nu am injurat medicul, asa cum vedeti prin filme”, povestea Carmen Bruma in emisiunea „Dincolo de aparente” in urma cu aproape 2 ani.

Iubita lui Mircea Badea si-a revenit spectaculos insa dupa sarcina. “Revenirea mea rapida dupa nastere, care a durat 10 saptamani, mai exact, s-a datorat mai multor factori. Au contat conduita mea din timpul sarcinii, miscarea si alimentatia, nasterea naturala, stilul meu de viata anterior sarcinii si abia apoi genele”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare