Vedete din Romania

# Carmen Bruma slabit # carmen bruma dieta #carmen bruma

Carmen Bruma, in razboi cu miresele. “Te vinzi ieftin”

Programul de slabit online “Intra in rochia de mireasa” lansat de Carmen Bruma ii da serioase batai de cap prezentatoarei tv. Iubita lui Mircea Badea se afla in mijlocul unui scandal pe grupul de sustinere creat de ea pe Facebook pentru tinerele care au achizitionat programul de slabit.

Programul “Intra in rochia de mireasa” by Carmen Bruma contine o dieta de 8 saptamani, cu alimente cunoscute şi accesibile, informatii ce pot fi descarcate contra sumei de 30 de lei de pe site-ul vedetei. Dupa plata pachetului, persoana este introdusa intr-un grup special creat pe reteaua de socializare unde primeşte sfaturi. in loc de intrebari, o tanara s-a lansat insa in acuzatii şi a ajuns prin a fi exclusa.   

“Mi s-a reprosat ca in formatul pdf, achizitionat cu 30 de lei, au fost gasite prescurtari de cuvinte. Bineinteles, ea isi dorea sa jigneasca si sa isi arate nemultumirea asa ca mi-a spus ca ma vand ieftin. La 30 de lei primesti programul alimentar complet pentru 8 saptamani si accesul intr-un grup de sustinere si motivare unde eu raspund la intrebari, postez sfaturi, antrenamente. in urma discutilor, s-a iscat un iures pe pagina si au intervenit si alte fete. Cand a inceput sa jigneasca, i-am amintit ca exista o regula de baza a acestui grup si ca va fi exclusa daca continua. Ceea ce s-a si intamplat”, a declarat Carmen Bruma pentru Wowbiz.ro.  

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului