Vedete din Romania

#elena basescu #bogdan ionescu #casatorie #carmen harra

Carmen Harra: "EBA ar trebui sa se marite acum"

Parapishologul Carmen Harra revine cu dezvaluiri despre destinul fiicei presedintelui, Elena Basescu. Harra sustine ca EBA trebuie sa se marite pana anul viitor daca vrea noroc in casnicie.

Carmen Harra spune ca Elena va parasi politica si nu va mai locui in Romania. Daca vrea sa se casatoreasca cu Bogdan Ionescu ( Syda ), EBA trebuie sa se grabeasca.

"Ea este o persoana foarte independenta. Elena se afla intr-o faza a vietii in care vrea sa se casatoreasca si are o afectiune pentru acest baiat, e ceva ce pare a fi mai serios. Are un caracter tare, este o fire foarte deschisa si cu picioarele pe pamant. Daca ea hotaraste ceva cu baiatul acesta, va trebui facut de acum pana cel mai tarziu in aprilie 2011 .

Daca deciziile vin din primavara anului viitor pana in 2012, acestea nu vor avea o finalitate pozitiva. Acest an, karmic, este definitoriu pentru ea in relatia cu Bogdan Ionescu sau cu oricine ar veni in viata ei. Anii karmici sunt foarte puternici si foarte importanti in viata unui om, atunci se iau deciziile majore si oricine vine in viata ta pentru ca este important in acel context. Daca e norocos, un om are trei ani karmici in toata viata", a explica dr Harra pentru ring.

Elena si Bogdan sunt foarte diferiti, dar asta nu inseamna ca o casnicie nu ar avea sanse de reusita, spune parapsihologul.

"El are o personalitate vicioasa, e vulnerabil si are tendinta de a nu-si controla emotiile si de a fi cu alte persoane, deci nu e foarte credincios, fidel. Nu e omul care sa se aseze la casa lui cu una, cu doua. Vad niste probleme ale lui cu legea la un moment dat, o incurcatura ", a mai spus Carmen Harra.

Predictiile parapsihologului american includ si faptul ca Elena va avea doi copii, o fata si un baiat, si va renunta la politica.

"Elena are o fire de artist si nu va ramane in politica. O vad orientata spre o preocupare ce are legatura cu designul. Ea abordeaza politica diferit fata de tatal ei, are idei diferite, dar fiindca este fata lui Traian Basescu si traieste in Era Basescu... Vad multe drumuri ale ei in Occident, unde, la un moment dat, se va si stabili, ca urmare a situatiei din familie. Va investi si va achizitiona proprietati in afara tarii", a explicat parapsihologul.


Citeste si

Elena Basescu si Codin Maticiuc sar in ajutorul orfanilor

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare