Vedete din Romania

#petru mircea #madalina manole #carmen harra

Carmen Harra ii consiliaza pe parintii Madalinei Manole: "Se va gasi o proba contra lui Petru"

Carmen Harra ii va consilia pe parintii Madalinei Manole , care spun ca spiritul fiicei lor ii este prezent in casa de la Ploiesti.

Tatal Madalinei Manole sustine ca spiritul cantaretei il contacteaza noaptea, la ora 4.00. El o simte pe artista cum se aseaza alaturi de el in pat si il mangaie pe par.

“Ei sufera mult, sunt convinsi ca nu e in regula ceva, sunt confuzi si nu-si pot regasi pacea daca nu se clarifica niste lucruri, iar eu vreau sa-i lamuresc, sa-i ajut sa se elibereze de durere. Le voi explica faptul ca moartea Madalinei este o eroare, nu o chestiune planificata.

Se vor convinge ca vorbesc cu ea pentru ca vor afla ce nu stie nimeni in afara lor. Dupa discutie, vor avea o cu totul alta perspectiva asupra situatiei”, a declarat celebrul parapsiholog pentru "ring”.

Carmen Harra este convinsa ca Petru va fi interogat din nou de politie in urmatoarele doua luni, dupa descoperirea unor probe noi.

"Le-am spus ca Madalina incearca sa-i contacteze la ora 4.00, iar el mi-a confirmat ca exact la ora aceea se trezeste de fiecare data si o simte langa el, ca se asaza pe pat si il mangaie pe par. Ultima data, Madalina i-a spus Tata, sa nu ma lasi, sa nu lasi lucrurile asa! Sa nu renunti!.

Am avut si o noua confirmare de la spiritul Madalinei ca se va face dreptate si adevarul va iesi la lumina in urmatoarele doua luni. Se va descoperi un mare secret care va constitui o proba contra lui Petru. Din aceasta cauza, el va fi luat pe sus de politie intr-o dimineata si interogat din nou”, a mai spus Harra.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului