Vedete din Romania

#petru mircea #madalina manole #carmen harra

Carmen Harra: "Nu ma convinge nimeni ca sinuciderea Madalinei a fost planificata"

Carmen Harra sustine ca ultima inregistrare video a Madalinei nu dovedeste faptul ca artista si-ar fi planificat sinuciderea.

"Nu se intampla nimic in inregistrarea cu Madalina. Face cu mana si e trista. Ce inseamna asta, ca se duce si se sinucide?! Cine a tras concluzia asta? Este o manipulare ieftina, un atac la inteligenta poporului roman. Daca in filmare rostea un mesaj de adio, cu motivul si precizarea faptului ca urma sa se sinucida, atunci da, credeam!

In ciuda probelor prezentate de Petru, pe mine nu ma convinge nimeni ca aceasta a fost o sinucidere planificata. Petru prezinta toate probele acestea pentru ca ii e cumplit de frica. (...) Spiritul Madalinei nu se poate odihni, pentru ca vede tot ce se intampla si nu are pace”, a declarat dr Harra pentru "ring".

Parapsihologul sustine ca filmarea Madalinei are o explicatie simpla: cantareata isi studia mimica.

"Avea foarte multe indoieli despre ea si incerca sa ajunga la perfectiune in imaginea ei. O relatie de iubire te face sa arati bine, insa pe ea relatia cu Petru a tras-o in jos, a facut-o sa se indoiasca de felul in care arata, de talentul ei, de potentialul ei. In acele imagini, Madalina nu mi s-a parut speriata, ci doar trista, poate era intr-un moment de suparare”, a mai adaugat Carmen Harra.

Petru ar fi falsificat scrisul Madalinei din scrisoarea de adio, spune parapshilogologul care a trecut printr-o experienta neplacuta, cheltuind mii de euro pentru expertiza grafologica in scopul de a discredita o semnatura falsa .

"Cine ii putea decodifica astrograma ii putea spune ce se va intampla cu relatia ei. Pacat ca in iunie 2008 Madalina nu m-a intrebat si despre relatia ei cu Petru, pentru ca i-as fi spus sa nu se incurce cu el, ca n-au nimic compatibil si totul se va finaliza cu un dezastru”, a mai spus Harra.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare