Vedete din Romania

#tinute Carmen Iohannis #carmen iohannis #prima doamna #rochie

Carmen Iohannis, criticata de designerul sau: "Nu ii poti schimba obiceiurile de o viata"

Are designeri care lucreaza special pentru ea, dar Carmen Iohannis se pare ca tot cum vrea ea se imbraca. Sotia presedintelui a ajuns sa fie criticata chiar si de cei care ii realizeaza tinutele.

Inca de la primele aparitii, prima-doamna a Romaniei a starnit valuri de controverse in ceea ce priveste stilul sau vestimentar. Cei mai multi i-au criticat aparitiile oficiale pentru care a ales rochii elegante, insa fie mult prea scurte, prea stramte ori fara maneci, fie in culori neadecvate. Non-conformismul sotiei presedintelui, care pare ca nu vrea sa tina cont de codul vestimentar impus de pozitia sa, n-ar mai fi nici pe placul celor angajati special sa ii creeze tinutele.

 

Ultima sa aparitie, de la Sibiu, unde Carmen Iohannis a purtat o rochie maro cu paiete, care intrucat era destul de stramta ii lasa sa se vada linia lenjeriei intime, a uimit pe toata lumea. Stephan Pelger, designerul care crease tinuta, a postat pe contul sau de socializare o imagine in care Carmen Iohannis apare imbracata in acea rochie. Comentariile nu au intarziat sa apara. "Criticile sunt constructive si binevenite. Cunosc foarte bine regulile, insa, nu ii poti schimba obiceiurile de o viata unui om intr-un timp atat de scurt. Avem insa timp sa schimbam lucrurile, iar pe viitor sunt convins ca lucrurile vor sta din ce in ce mai bine", le-a raspuns Stephan Pelger celor care s-au grabit sa comenteze tinuta.

 

Criticul de moda Alin Galatescu, in schimb, s-a aratat mult mai tolerant si chiar a admirat indrazneala primei-doamne. „Lungimea rochiei era foarte ok, cam la nivelul genunchiului sunt toate rochiile din garderoba dansei. Nu mi se pare nimic in neregula pentru o femeie de varsta dansei, care arata foarte bine, parca din ce in ce mai bine, ceea ce inseamna ca si-a luat foarte in serios rolul”, a punctat criticul de moda pentru adevarul.ro.

Sursa foto: piticu.ro, adevarul.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului