Vedete din Romania

#colagen #laser #nicoleta luciu #interventie #tratamente infrumusetare #financiare

Cat costa frumusetea Nicoletei Luciu

Desi este mama a patru copii, Nicoleta Luciu are o silueta de invidiat si un ten aproape perfect. Pentru a se mentine insa tanara si frumoasa, Nicoleta cheltuieste o avere.

Nicoleta Luciu este considerata una dintre cele mai frumoase vedete din showbizul romanesc, insa ceea ce nu se stie inca este faptul ca, pentru a se mentine in forma, vedeta face sacrificii imense, atat fizice, cat si financiare. Imediat dupa interventia la sani pe care si-a facut dupa nasterea tripletilor sai, Nicoleta Luciu a prins gustul transformarilor.

Surse apropiate artistei spun ca vedeta cheltuieste lunar 4.000 de euro pentru diverse tratamente si ajustari ale corpului, la clinica medicului Kasem. Cel mai scump tratament pe care il face vedeta, potrivit wowbiz.ro, este cel pentru ten, care consta in injectii in obraji, pometi si frunte cu aminoacizi si vitamine. De asemenea, Nicoleta Luciu face si cateva sedinte cu un laser, care ajuta la stimularea colagenului si refacerea imperfectiunilor corpului.


Sursa foto: jurnalul.ro
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare