Vedete din Romania

#vladuta lupau #cantat #nunta #costuri

Cat costa sa iti cante Vladuta Lupau la nunta! Suma uriasa pe care o percepe artista la o cantare

Vladuta Lupau este una dintre cele mai cautate si apreciate artiste din Romania. Cantecele ei au avut mare succes in ultimii ani, iar romanii sunt indragostiti de melodiile pe care le scoate artista. Cei care vor sa se bucure de cantarile artistei la un eveniment privat, trebuie sa scoata insa din buzunar o suma uriasa, caci tarifele cantaretei sunt pe masura talentului sau.

 

Astfel, daca vrei sa iti cante Vladuta la un eveniment privat trebuie sa platesti aproximativ 5000 de euro pentru cateva ore.

Conform redactia.ro, Vladuta Lupau percepe intre 2.000 si 5.000 de euro pentru cateva ore, iar daca este nevoita sa cante toata noaptea, cere in jur de 10.000 de euro.

Vladuta Lupau canta de la varsta de patru ani. 'Imprejurarile care m-au facut sa aleg acest fain drum au fost date de soarta. De ce zic asta?! Pentru ca parintii mei lucrau de zori si de asta m-au dat la Clubul Copiilor din orasul meu natal, Simleu Silvaniei; ca sa petrec timpul cu copii facand diferite activitati.Acolo, spre marele meu noroc , am „batut' la o usa unde scria „Folclor'. Pasind acel prag, am intalnit omul care sta la baza a tot ceea ce inseamna azi „Vladuta Lupau'. Am intalnit-o pe doamna profesor Cornelia Neaga, careia ii multumesc din suflet pentru tot ceea ce azi insemn ca artist.', declara artista.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare